Titaanikärryt

JuCad valmistaa Saksassa käsintehtyjä luksus golfkärryjä. JuCad on myös Saksan suurin golfbägien ja lisätarvikkeiden toimittaja. JuCad on täyttänyt golfareiden unelmia ympäri maailmaa ja ollut vahvasti esillä tämän vuoden kansainvälisillä golfmessuilla mm. Saksassa, Sveitsissä, Suomessa, sekä maailman suurimmilla golfmessuilla Yhdysvaltain Orlandossa.

JuCad osastolla lukuisten uutuuksien joukosta suurin mielenkiinto kohdistui JuCad Ghost Titan sähkökärryyn, joka on maailman johtavimman sähkökärryvalmistajan uusin lippulaivamalli. JuCad Titanissa on lukuisia uusia ominaisuuksia ja muotoiluja, jotka tekevät ajokokemuksesta entistä nautinnollisemman ja helpomman. Ghost Titanissa on mm uusi T-kahva, sateenvarjon säädin, uudet 2 pinnaiset vanteet, magneettiset liittimet uudessa ja entistä pienemmässä akussa (virtaa 45 reiän verran!), virransäästö ominaisuus, sähköinen alamäkijarru sekä sähköinen “käsijarru”, sekä uusi entistä äänettömämpi moottori.

Uutuuskärryllä oli lentävä alku vuodelle 2018. Ennen ensi-iltaa JuCad Ghost Titan ansaitsi muun muassa German Design Award palkinnon, iF Design palkinnon sekä Red Dot Design 2018 palkinnon!

JuCad Phantom Titan eX luksus malli säilyy edelleen laajassa tuotevalikoimassamme, aivan kuten matkustusmallit “Travel”, “Drive”, “Phantom” ja “Classic”. Äärimmäisen kompakti ja laakea pakkauskoko on mahdollinen kaikille edellä mainituille malleille (alkaen 65x35x15cm).

Tiesitkö: Kaikki JuCad kärryjen rungot – niin sähkö, – kuin manuaaliset (akulla tai ilman) ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista kuten titaanista ja rungoissa on kaiken lisäksi 5 vuoden takuu! JuCad luottaa tuotteidensa laatuun ja todistaa tehdaskiertueen aikana (Limburg, Saksa) kuinka JuCad kärryn valmistus vaatii lähes 1000 eri vaihetta. Jos leimassa lukee “Made in Germany” niin se myös pitää paikkansa. JuCad yritykselle virheetön ja sulava toiminta yhdistettynä ajattomaan ja eleganssiin laajaan valikoimaan on kaikki kaikessa.

Titaanikärryt (Titan)

X